Vain yksi jäljellä!

Asunto Oy Kuopion Metsäkummuntie 16

Rivitalo, Rakennusvuosi 2018
Metsäkummuntie 16

Asunto Oy Kuopion Metsäkummuntie 16 on loistavalle sijainnille valmistunut rivitaloyhtiö. Palvelujen monipuolisuus tekee Päivärannasta miellyttävän ympäristön asua. Asuntojen tilavat ja valoisat pohjaratkaisut ja laadukkaat nykyaikaiset materiaalit vievät asumismukavuuden huippuunsa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää asunnoistamme numerosta 045-6574358 tai sähköpostilla arttu@parha.fi

KuvatStatusHuoneistoTyyppiKerrosPinta-alaVh.Mh.Yhtiölaina

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion Metsäkummuntie 16 kodit sijaitsevat rauhallisella Päivärannan alueella. Alueella on hyvät julkiset kulkuyhteydet unohtamatta omalla autolla liikkumisen helppoutta moottoritien läheisyyden johdosta. Uusi päiväkoti sijaitsee aivan yhtiön vieressä ja Puijonsarven kouluunkin on matkaa vain alle puoli kilometriä. Vieressä sijaitsevat Puijon ulkoilumaastot tuovat rauhaa ja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia yhtiön asukkaille. Kaiken kaikkiaan Päivärannan alueella on todella hyvä palvelutarjonta, jotka helpottavat arkisia askareita.

Asuntojen suunnittelussa on huomioitu asumisen helppous. Sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevissa tuulikaapissa ja vaatehuoneessa on reilusti säilytystilaa, joka on loistava ratkaisu niin lapsiperheille kuin urheilua harrastavalle. Asunnoissa on valoisat oleskelutilat, tilavat huoneet ja laadukkaat materiaalit, jotka tuovat viihtyisyyttä arkeen. Tämän kodin kruunaavat reilun kokoinen lasitettu parveke ja oma piha, jotka suuntautuvat valoisaan kaakkoon päin. Kaikille huoneistoille kuuluu myös lämpimässä tilassa sijaitsevat varastokopit, joissa on vaivatonta säilyttää esimerkiksi urheiluvälineitä.

HUOM! Kyseessä tarjouskauppa. Velaton lähtöhinta 265 000 €. Myyjä pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä saadun tarjouksen. Huoneistolla yhtiölainaa, joka tarkistetaan ennen kaupan tekoa isännöitsijäntodistuksesta.

Mahdollisuus ostaa autokatospaikka hintaan 7000 €.

Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittelyaikasi.

Lataa esite ja tutustu Metsäkummuntie 16 asuntoihin lisää tästä. 

Yhteistyössä

Kodinkoneet
Sisustusmateriaalit
Rahoitus
Kalusteet