Rakenteilla

Asunto Oy Kuopion Lintulahdenportti

Rivitalo, Rakennusvuosi 2021
Lintulahdenkatu 1, 70840 Kuopio

Laadukkaita 1- ja 2 tasoisia rivitalohuoneistoja loistavalle sijainnille vain 5 kilometrin päähän keskustasta. Hyvät kulkuyhteydet, järven ja ulkoilumaastojen läheisyys takaavat mukavat asumisolosuhteet niin nuorelle kuin vanhemmallekin väelle. Myös palvelujen läheisyys luo viihtyisyyttä ja helppoutta arkeen. Martti Ahtisaaren kouluun on matkaa vain kilometri ja läheiselle Kuikkalammen alueelle on valmistunut uusi päiväkoti ja nuorisotila. Heti Saaristokadun toisella puolella alkava Kuikkanotkon laaja lähivirkistysalue takaa viihtyisän asumiskokemuksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asunnoistamme numerosta 045-6574358 tai sähköpostilla arttu@parha.fi

KuvatStatusHuoneistoTyyppiKerrosPinta-alaVh.Mh.Yhtiölaina

Lisätiedot

Taloyhtiö

Kohde käsittää 17 kpl tarkoin suunniteltuja ja hyvin varusteltuja rivitalohuoneistoja. Asunnoista 4 kpl toteutetaan yksikerroksisena ja loput 13 kpl toteutetaan kaksikerroksisena. Kohteeseen rakennetaan kaksi erillistä autokatosrakennusta, joiden lisäksi toteutetaan lämmityspistokkein varustettuja pihapaikkoja. Yhteiskäyttöön asukkaille rakentuu pyörävarasto väestönsuojan yhteyteen. Kohde rakennetaan kaupungin vuokratontille.

Huoneistot

Asuntojen sisustusmateriaaleihin, kalusteiden visuaaliseen ilmeeseen ja varusteluun pääset itse vaikuttamaan yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa. Sisustusmateriaalien osalta toimimme yhteistyössä Kuopion Carlsonin kanssa, jossa pääset valitsemaan juuri oman näköisesi materiaalit laadukkaasta valikoimasta. Kalusteiden osalta toimimme yhteistyössä paikallisen RT-kalusteen kanssa, jossa on mahdollisuus koostaa oman näköinen kalustus uuteen kotiisi.
Motivoitunut henkilökuntamme ja ammattimaiset yhteistyökumppanimme ovat mukana toteuttamassa unelmiesi kotia koko rakennushankkeen ajan ilman erillistä korvausta.

Varustelu

Kohteen materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita ja nykyaikaisia. Vakiovarusteluun sisältyy mm. rosteriset kodinkoneet, induktioliesi, sälekaihtimet sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Jokaiselle huoneistolle rakennetaan puolilämmin irtaimistovarasto etuoven yhteyteen ja 2-tasoisten huoneistojen parvekkeet lasitetaan. Kohteen asfaltoidut kulkuväylät kruunaavat laadukkaan asumiskokemuksen.

Rakennuttaja

Olemme paikallinen perustajaurakoitsija ja olemme rakentaneet laadukkaita koteja ihmisille jo vuodesta 1979. Rakennamme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, varmuudella ja laadulla, käyttäen hyväksi vuosikymmenten varrella kertynyttä tietotaitoa. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti kouluttamalla henkilökuntaamme ja kuuntelemalla sidosryhmiämme. Olemme pieni paikallinen toimija, joten meidän kanssa asiointi toimii helposti ja joustavasti suoraan tekijöiden kanssa!

Aikataulu

Rakennustyöt etenevät hyvää tahtia!

C-talossa vesikattotyöt valmiit

A-ja B-taloissa vesikattotyöt käynnissä

Arvioitu valmistuminen 30.6.2021

Lataa esite ja tutustu Lintulahdenportin asuntoihin tästä.

Yhteistyössä

Kodinkoneet
Sisustusmateriaalit
Rahoitus
Kalusteet