Ota rohkeasti yhteyttä

Asuntotuotanto

Anna meidän rakentaa unelmiesi koti

Asuntotuotantomme pääpaino on uusien rivitalokotien rakentamisessa. Kehitämme suunnitteluamme ja rakentamistamme jatkuvasti ja huomioimme sidosryhmiltämme saatua palautetta, jotta voimme tarjota entistä parempaa palvelua ja viihtyisämpiä koteja. Käytämme yhteistyökumppaneinamme hyväksi havaittuja toimijoita, jotta kotien rakentaminen sujuisi mahdollisimman mutkattomasti.

Etsimme uusia tontteja jatkuvasti tuleville rakennushankkeillemme Kuopion ja Siilinjärven alueilta. Jos olet myymässä tonttia, vinkkaathan siitä meille.

Tutustu kohteisiimme asuntosivulla ja löydä unelmiesi koti!

Urakointi

Urakointia kustannustehokkaasti

Palveluvalikoimaamme sisältyy myös erilaisten urakkakohteiden toteutus. Toteutamme julkisen sektorin sekä teollisuus- ja liiketilojen uudisrakennushankkeita pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Pystymme toteuttamaan urakoita KVR-mallilla tai vaihtoehtoisesti voimme sopia urakoiden toimitussisällöt hankekohtaisesti.

Pystymme toimimaan kustannustehokkaasti ja kilpailukykyisesti oman maanrakennuskaluston ja elementtitehtaan voimin. Kysythän tarjousta, jotta voimme onnistua yhdessä tulevassa rakennushankkeessasi.

Maanrakennus

Teemme maanrakennustyöt ammattitaidolla

Maanrakennuspalveluumme kuuluvat omien kohteidemme maanrakennustyöt sekä maanrakennuspalvelut ulkopuolisille. Käytämme tela-alustaisia 21, 17 ja 10 tonnin kaivureita, pyöräkonetta sekä ympäripyörivää kurottajaa. Huolehdimme halutessasi kohteeseen sorat, mullat, sepelit ja murskeet – tai mitä ikinä tarvitsetkaan. Palveluumme kuuluu massojen kuljetus kuljetuskalustollamme kohteelta pois ja kohteeseen.

Tarjoamme maarakennuspalveluja ulkopuolisille kaikella kalustollamme. Teemme rakennusten perustuskaivut, pihatyöt, rantojen ruoppaukset, vanhojen rakennusten purkutyöt ja monipuoliset nostotyöt kalustollamme. Kysy tarjousta niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

”Meille parhalaisille tärkeää on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä,­
sillä silloin mekin olemme tyytyväisiä ja koemme onnistuneemme työssämme.”