Haluamme rakentaa kodin myös sinulle

Huolehdimme, että sinulle rakentamamme koti vastaa elämäsi tarpeita ja asettamiasi odotuksia. Pitkän perinteemme ja osaamisemme kautta panostamme korkealaatuiseen rakentamiseen ja suunnitteluun, jolloin pienetkin yksityiskohdat tulevat huomioiduksi. Lisäksi otamme huomioon ympäristön käytännön rakentamisessa sekä materiaaleissa. Rakennamme kestäviä koteja kestävistä materiaaleista, jotta sinulla olisi hyvä olla omassa uudessa kodissasi.

Tästä pääset tutustumaan rakentamiimme koteihin ja muihin kohteisiin.

Referenssikohde

Asunto Oy Kuopion Kalliotörmän Kimallus

Asunto Oy Kuopion Kalliotörmän Kimalluksen kodit sijaitsevat rauhallisella Jynkänmäen alueella lähellä luontoa ja palveluita. Yhtiöön valmistui marraskuussa 2022 14 kpl perheille suunnattuja koteja Jynkänmäen ulkoilualueiden syliin. Alueella on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja saaristokatua pitkin pääsee vaivattomasti liikkumaan niin polkupyörällä kuin omalla autollakin. Vieressä sijaitsevat Jynkänmäen ulkoilumaastot tuovat rauhaa ja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia yhtiön asukkaille.

Asuntojen suunnittelussa on huomioitu asumisen helppous. Sisäänkäynnin vieressä sijaitsevassa puolilämpimässä varastossa on reilusti säilytystilaa, joka erittäin hyvä lisä asunnon säilytystiloille. Asunnoissa on valoisat oleskelutilat, tilavat huoneet ja laadukkaat materiaalit, jotka tuovat viihtyisyyttä arkeen. Tämän yhtiön kodit kruunaavat reilun kokoinen lasitettu parveke ja asfaltoidut piha-alueet.

Referenssikohde

Asunto Oy Kuopion Lintulahdenportti

As Oy Kuopion Lintulahdenporttiin valmistui 17 laadukasta rivitalokotia kesäkuussa 2021.  Asukkaat pääsivät muuttamaan uusiin koteihinsa sovitun aikataulun mukaisesti.

Kaikki asunnot myytiin jo kuukausia ennen valmistumista, joten asiakkaat pääsivät räätälöimään kodeistaan omannäköisen sisustuksen osalta yhteistyössä ammattilaistemme kanssa.

 

Referenssikohde

Toivalan päiväkoti

Toivalan päiväkoti toteutettiin Siilinjärven kunnan kilpailuttamana KVR-urakkana vuonna 2018-2019. Päiväkoti rakennettiin purettavan päiväkodin tontille, sen ollessa sisäilmaongelmainen. Parha Oy vastasi hankkeen kokonaisuudesta kokonaisvastuurakentamisen (KVR) mukaisesti. Hankkeessa suunnittelusta vastasi Art Michael Oy, putkitöistä LVI-Tahko Oy, ilmastoinnista Ilmasiili Oy ja sähköstä JOB-kiinteistötekniikka Oy.

Päiväkoti on käyttötilojen osalta yksikerroksinen. Toiseen kerrokseen rakennuksen päätyyn sijoitettiin tekniset tilat, jotta piha-alueet saatiin suunniteltua käytännölliseksi lapsia varten.

Päiväkoti toteutettiin kolmeryhmäisenä ja kaikkiaan kerrosalaa tuli 792 m2. Rakennus tehtiin kokonaisuudessaan paikalla rakentaen sääsuojan alla. Kaikkien sisäilmaan vaikuttavien materiaalien päästöluokitus oli paras mahdollinen M1 ja sisäilmastoluokka kohteessa oli S2. Rakentamisen aikana kiinnitettiin erityistä huomiota siisteyteen rakentamisvaiheen puhtausluokan ollessa paras P1.

Kohteen energiatehokkuusluokka on A, joten suunnittelussa oli kiinnitettävä huomiota teknisiin ratkaisuihin. Päiväkoti toteutettiin maalämmöllä ja katolle sijoitettiin aurinkopaneelit tuomaan lisää omavaraisuutta energian käyttöön. IV-koneiden kautta toteutettu viilennys mahdollistaa hyvän sisäilman myös kuumilla kesäilmoilla.

Lisää referenssikohteitamme:

2019 Toivalan Päiväkoti
2018 Asunto Oy Kuopion Metsäkummuntie 16
2017 Rivitaloasuntola, Siilinjärvi
2016 Omakotitalo, Siilinjärvi
2016 Asunto Oy Siilinjärven Jännemäenpolku 2
2015 Asunto Oy Kuopion Helminauha 1
2015 Asunto Oy Siilinjärven Nurkkatie 7
2014 Asunto Oy Kuopion Messuportinkatu 3
2013 Asunto Oy Siilinjärven Sinisiipi 27
2012 Asunto Oy Siilinjärven Muikkukuja 2
2011 Omakotitalo, Toivala
2011 Omakotitalo, Kuopio
2011 Asunto Oy Siilinjärven Haaparinteentie 5
2010 Asunto Oy Siilinjärven Haaparinteentie 7
2010 Parha talo Kuopion asuntomessuille
2009 Asunto Oy Siilinjärven Haaparinteentie 6
2009 Asunto Oy Siilinjärven Haaparinteentie 8
2009 Asunto Oy Siilinjärven Vattuaho
2008 Asunto Oy Siilinjärven Vattuahontie 7
2007 Kiinteistö Oy Parha-Halli
2007 Asunto Oy Siilinjärven Pasurintie 1
2006 Paritalo, Siilinjärvi
2006 Asunto Oy Siilinjärven Soutajantie 5
2005 Asunto Oy Siilinjärven Melojantie 1
2005 Asunto Oy Siilinjärven Vesijärventie 41
2004 Asunto Oy Siilinjärven Soutajantie 4
2003 Asunto Oy Siilinjärven Länsirinne
2003 Asunto Oy Siilinjärven Nurkkapuisto
2002 YH-asunnot rivitalo, Toivala
2001 Asunto Oy Siilinjärven Paroninpuisto

Lisäksi
1979-2001 on valmistunut kymmeniä omakotitaloja Pohjois-Savon alueelle.

Klikkaa auki kuvat referenssikohteistamme

”Älä mene harhaan, tule Parhaan.”

Pertti Partanen