Parha Oy – koteja jo vuodesta 1979

Parhan ensiaskeleet otettiin jo 1970-luvun puolivälissä, jolloin Pertti Partanen ja Ville Haatainen päättivät aloittaa omakotitalojen rakentamisen myyntiin. Vuoteen 1979 asti kaksikko rakensi yhdessä, jonka jälkeen polut haarautuivat eri suuntiin ja Parha Oy perustettiin Pertti ja Maija Partasen omistukseen. Nykyinen yrityksen nimi Parha Oy pohjautuu siis aikaan, jolloin koko toiminta alkoi nimellä Partanen & Haatainen.

Olemme rakentaneet yli 40 vuotta kestäviä koteja. Viimeisimmän reilun 20 vuoden aikana olemme tehneet erityisesti rivitalokohteita Kuopion ja Siilinjärven alueille. Olemme tehneet lukuisia koteja asiakkaillemme, joista osa on halunnut ostaa meiltä kodin myös toistamiseen. Se kertoo meille, että olemme onnistuneet työssämme.

Arvomme ohjaavat ja näkyvät rakentamisen arjessa

Pitkäjänteisyys

Olemme toimineet alalla pitkään ja haluamme toimia näin myös jatkossa. Siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja palvelemme asiakkaitamme niin hyvin, että menestyksekäs toiminta on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Luotettavuus

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa meihin, sillä onhan asuntokaupassa kyse monille elämän suurimmasta hankinnasta. Me Parhalla seisomme sanojemme takana ja teemme sen, minkä lupaamme. Uskomme siihen, mitä teemme ja seisomme laatumme sekä tekemisemme takana.

Turvallisuus

Toimintamme on jatkunut pitkään ja olemme saavuttaneet hyvän vakavaraisuuden. Olemme hoitaneet asiamme hyvin kaikessa toiminnassamme aina talousasioita myöten, jotta sinun olisi turvallista ostaa meiltä unelmiesi koti.

Joustavuus

Olemme pieni paikallinen toimija ja tarjoamme asiakkaillemme ihmisläheistä palvelua. Meillä asiakkaat asioivat joustavasti suoraan ammattitaitoisten yhteyshenkilöidemme kanssa. Joustavan toimintamallimme ansoista asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusratkaisuihin jo rakennusvaiheessa.

Yrityksemme on Kauppalehden Menestyjä

Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Me Menestyjä-yritykset kuulumme joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin.

Menestyjä-yritykset poimitaan tilinpäätöstiedoista

Alma Talent Tietopalvelut analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella. Kultakin osa-alueelta yritys pisteytetään omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Alma Talent Tietopalveluiden tietokannan yrityksiin, että vertailtuna yrityksen toimialan muihin yrityksiin. Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

Menestys rakentuu useista eri osa-alueista: osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista ja asiakkaan ymmärtämisestä. Me olemme tällainen Menestyjäyritys.

Lisäksi omaamme korkeimman AAA-luottoluokituksen, joka viestii yrityksemme vakavaraisuudesta ja kyvykkyydestä selvitä taloudellisista velvoitteistamme. Nämä saamamme sertifikaatit viestivät siitä, että meiltä on turvallista ostaa unelmiesi koti.

”Meille parhalaisille tärkeää on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä,­
sillä silloin mekin olemme tyytyväisiä ja koemme onnistuneemme työssämme.”