RAKENTEILLA!

Asunto Oy Kuopion Susisalmi

Rivitalo, Rakennusvuosi 2024
Susisalmenkatu 5, 70840 Kuopio

Rakenteilla laadukas rivitaloyhtiö loistavalle sijainnille Saaristokaupungin Lehtoniemeen Susisalmenkadulle. Päättyvän kadun varteen sijoittuva tontti rajoittuu kolmelta sivultaan Kuikkalehdon puistoalueeseen ja Kallavesikin sijaitsee lähimmillään vain noin 70 metrin päässä tontista. Martti Ahtisaaren koulu ja kauppa sijaitsevat alle kilometrin päässä, päiväkotiin ei ole matkaa kuin 400 metriä. Tontin ympärillä sijaitsevat ulkoilualueet mahdollistavat luonnonläheisen elämisen lähellä palveluita, sillä Kuopion torille matkaa tulee vain 6 kilometriä. Susisalmenkadulla voit siis nauttia luonnonläheisestä elämästä lyhyen matkan päässä monipuolisista palveluista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää numerosta 045-6574358 tai sähköpostilla arttu@parha.fi

KuvatStatusHuoneistoTyyppiKerrosPinta-alaVh.Mh.Yhtiölaina

Lisätiedot

Sijainti ja ympäristö

Tontti sijaitsee Susisalmenkadulla Lehtorinteen uudella asemakaava-alueella. Kohteen läheisyydessä on paljon puistoalueita, joihin on vaivatonta lähteä nauttimaan luonnosta. Kallaveden rantaan pääsee kävelemään läheisiä puistometsiä pitkin, joten esimerkiksi talven pilkkireissuille on helppo lähteä.

Luonnonläheisyydestä huolimatta Susisalmenkadulta on vaivatonta liikkua läheisiin palveluihin monella eri kulkuvälineellä. Bussit kulkevat läheiseltä pysäkiltä useamman kerran tunnissa ja polkupyörällä pääsee torille alle puolessa tunnissa. Myös autolla pääsee liikkumaan kätevästi vaikka 3 kilometrin päässä sijaitsevalle kuntosalille reilussa viidessä minuutissa unohtamatta kävelymatkan päässä sijaitsevia kauppaa ja koulua.

Taloyhtiö

Kohde käsittää 20 kpl tarkoin suunniteltuja ja hyvin varusteltuja rivitalohuoneistoja, jotka rakennetaan kahteen kerrokseen. Kohteeseen rakentuu kotien lisäksi kaksi erillistä autokatosta sekä lämmityspistokkein varustettuja pihapaikkoja. Autokatospaikkoja tulee yhteensä 20 kpl ja pihapaikkoja 7 kpl, joista kaksi jää vieraspaikoiksi. Yhteiskäyttöön asukkaille rakentuu erillinen pyörävarasto  sekä jätekatos. Jokaiselle autokatos- ja pihapaikalle on mahdollista asentaa 11 kw sähköauton latausasema.

Sisäänkäynnin vieressä sijaitsevien puolilämpimien asuntovarastojen lisäksi jokaiselle asunnolle rakennetaan väestönsuojaan lukittava lisävarastotila, joka tuo lisätilaa varastotarpeeseen.

Kohde rakennetaan Kuopion kaupungin vuokratontille.

Huoneistot

Huoneistot ovat tarkoin suunniteltuja ja edellisissä kohteissa asiakkailta kehuja saaneita. Avarissa kodeissa tulee olemaan neliöitä välillä 84 m2 –  105 m2 eri asuntotyypeissä.

Varustelu

Kohteen materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita ja nykyaikaisia. Sisustusmateriaaleihin ja kalusteisiin pääsee vaikuttamaan rakennusvaiheessa hyvin joustavasti sisustussuunnittelijan avustuksella. Vakiovarusteluun sisältyy mm. rosteriset kodinkoneet, induktioliesi sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Jokaiselle huoneistolle rakennetaan puolilämmin irtaimistovarasto etuoven yhteyteen ja kaikkien asuntojen parvekkeet lasitetaan. Kohteen asfaltoidut kulkuväylät kruunaavat laadukkaan asumiskokemuksen.

Aikataulu

Rakennustyöt käynnissä!

A-talossa alakattojen runkotyöt ja pohjamaalaukset valmiit.

B-talossa kalusteasennukset käynnissä.

C-talossa pintamaalaukset käynnissä.

D-talossa pintamaalaukset valmiit.

Materiaalivalintoihin voi vielä vaikuttaa A-talossa, C-talossa ja D-talossa kesäkuun alkupuolelle asti!

Arvioitu valmistuminen 30.11.2024.

 

 

Yhteistyössä

RS-pankki
Kodinkoneet
Kiintokalusteet
Pintamateriaalit