Suunnittelussa!

Asunto Oy Kuopion Susisalmi

Rivitalo, Rakennusvuosi 2024
Susisalmenkatu 5, 70840 Kuopio

Suunnittelussa laadukas rivitaloyhtiö loistavalle sijainnille Saaristokaupungin Lehtoniemeen Susisalmenkadulle. Päättyvän kadun varteen sijoittuva tontti rajoittuu kolmelta sivultaan Kuikkalehdon puistoalueeseen ja Kallavesikin sijaitsee lähimmillään vain noin 70 metrin päässä tontista. Martti Ahtisaaren koulu ja kauppa sijaitsevat alle kilometrin päässä, päiväkotiin ei ole matkaa kuin 400 metriä. Tontin ympärillä sijaitsevat ulkoilualueet mahdollistavat luonnonläheisen elämisen lähellä palveluita, sillä Kuopion torille matkaa tulee vain 6 kilometriä. Susisalmenkadulla voit siis nauttia luonnonläheisestä elämästä lyhyen matkan päässä monipuolisista palveluista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää numerosta 045-6574358 tai sähköpostilla arttu@parha.fi

KuvatStatusHuoneistoTyyppiKerrosPinta-alaVh.Mh.Yhtiölaina

Lisätiedot

Sijainti ja ympäristö

Tontti sijaitsee Susisalmenkadulla Lehtorinteen uudella asemakaava-alueella. Kohteen läheisyydessä on paljon puistoalueita, joihin on vaivatonta lähteä nauttimaan luonnosta. Kallaveden rantaan pääsee kävelemään läheisen Susisalmenpuiston kautta, joten esimerkiksi talven pilkkireissuille on helppo lähteä.

Luonnonläheisyydestä huolimatta Susisalmenkadulta on vaivatonta liikkua läheisiin palveluihin monella eri kulkuvälineellä. Bussit kulkevat läheiseltä pysäkiltä useamman kerran tunnissa ja polkupyörällä pääsee torille alle puolessa tunnissa. Myös autolla pääsee liikkumaan kätevästi vaikka 3 kilometrin päässä sijaitsevalle kuntosalille reilussa viidessä minuutissa unohtamatta kävelymatkan päässä sijaitsevia kauppaa ja koulua.

Huoneistot

Huoneistot tulevat olemaan tyypiltään 2. kerroksisia 3h+k+s – 5h+k+s ratkaisuja. Hyödynnämme suunnittelussa aiemmin toteutettuja paljon kehuja saaneita pohjaratkaisuja, joten huoneistotyyppejä voi jo nyt katsella Kalliotörmän Kimallus välilehdeltä.

Aikataulu

Suunnittelussa!

Arvioitu rakentamisen aloitus kevät 2023.

Arvioitu valmistuminen syksy 2024.

 

Yhteistyössä

RS-pankki